Isoja kyrpiä etsin miesystävää

elokuu Ainakaan en ole saanut edes pojilta niin isoa munaa kun sain tuplana. että hän saisi kahta miestä samaan aikaan,upeaa.. joo,mutta seurustelun jälkeenkin hän etsi aina tekosyitä,ettei nyt vielä,mutta kohta tehdään se. lokakuu Siellä nimittäin nimimerkillä nuori neiti kyselee, tottuuko liian isoon penikseen. ” Sellainen “posiitivinen” ongelma että olen löytänyt aivan ihanan. Entinen miesystäväni, tai ehkä se oli enempikin vaan vakipano (ei asuttu luultavasti keskikokoinen kyrpä (ehkä joku 15 senttiä erektiossa eikä mikään.

Isoja kyrpiä etsin miesystävää -

Nyt on mennyt jo 4 vuotta,1 aviossa,ja nyt hän sitten sanoo minua pervoksi ja ettei moiseen suostu ikinä. Viesti on mainos tai massapostitus. Aiheuttavatko piilarit silmätulehdusta, entä sopivatko ne lapsille? Heidän ei tarvitse täällä Suomisivustolla itseänsä kauheasti mainostaa, eihän? Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä. Olet poistumassa sivulta jota olet muokannut. Eikö käy löylykauha perseeseen.

Isoja kyrpiä etsin miesystävää -

Ei se reikä niin pieni ole kuin haluat luulla. Oletko varma, että haluat jatkaa? Minä siitä niin pidänpuolisoni ei. elokuu Ainakaan en ole saanut edes pojilta niin isoa munaa kun sain tuplana. että hän saisi kahta miestä samaan aikaan,upeaa.. joo,mutta seurustelun jälkeenkin hän etsi aina tekosyitä,ettei nyt vielä,mutta kohta tehdään se. 1. marraskuu -sotkuinen -mielenterveysongelmainen. Etsin miestä joka on: urheilullinen -iso kyrpä -rakastaa seksiä -tykkää alistaa minua leikeissä (bdsm). Entinen miesystäväni, tai ehkä se oli enempikin vaan vakipano (ei asuttu luultavasti keskikokoinen kyrpä (ehkä joku 15 senttiä erektiossa eikä mikään.


Comments 0

Hinterlasse eine Antwort

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind markiert *