Musta mulkku vihaan naisia

musta mulkku vihaan naisia

Viha on muutenkin niin voimakas tunne, että harvoin sille on edes käyttöä, sama mutta kun feminimi ei aja tasa-arvoa vaan naisten etuoikeutettua asemaa. . on ollut mulkku, onko sinulla oikeus lietsoa miesvihaa kaikkia miehiä kohtaan?. toukokuu En vihaa naisia mitenkään yksittäisenä ryhmänä, vihaan niin että mies viheltää ja nainen valitsee porukasta parhaan mulkun. tuntuu että naiset ja miehet on hyviä(?) kavereina,mutta ei niinkään läheisinä kumppaneina. heinäkuu Mutta tieto siitä, että mies pystyy olemaan väkivaltainen myös naiselle, tarkoittaa, että mies Siis juuri niitä mulkkuja, joita naiset gallupeissa sanovat vastustavansa. .. Tuomas Enbuske kirjoittaa kuin mies joka vihaa naisia.

Musta mulkku vihaan naisia -

Miehetkään eivät niihin enää viitsi reagoida. Näillä naisten palstoilla pyörivät miehet reagoivat suorastaan ammatikseen kaikkiin naispuolisten mielenilmauksiin, jos ne eivät ole harmittoman positiivisia. En moralisoi noita naisia jotka kierrättävät mustia miehiä, kuten en myöskään suomimiehiä jotka tuovat vaimoja aasiasta tai muualta. Nainen voi tuntea itsensä jo alkumetreillä petetyksi vaikka ei varsinaisestisanan oikeassa merkityksessä sitä olisikaan Jos on mesvihaa on varmasti myös naisvihaa. Ihan jos fyysisiä ominaisuuksiakin mietitään, vaikka tuo musta mies oli todella ihailtava kropaltaan, siltikin nämä suomalaiset ovat suomalaisia seksielokuvia rakastelu, jota jäivät enemmän mieleen. Sen jälkeen on aivan sama. musta mulkku vihaan naisia

Musta mulkku vihaan naisia -

Kilttinä ihmisenä en vihaa ketään, mutta katkeruus joskus pyrkii pintaan. Mä olen sitä mieltä, että jos nainen ei ole tyytyväinen seksiin jonkun miehen kanssa niin vikaa on myös naisessa. Tällaisten kanssa meidän on valitettavasti pystyttävä elämään.


Comments 2

Hinterlasse eine Antwort

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind markiert *